lauantai 7. maaliskuuta 2020

Kaikkien aikojen siskonmakkarakeitto



Kattilallinen (4 litraa) juustoista siskonmakkarakeittoa valmistuu nopeasti ja maistuu pakkaspäivän ulkoilun jälkeen.

Tarvitaan 500 gr pakastepussi peruna-sipulisekoitusta, 2 pss kasvissuikaleita ja pussi pakasteherneitä.

Kattilaan 2 litraa vettä ja 2 kasvisliemukuutiota. Kun vesi kiehuu, lisää peruna-sipuli- ja kasvissuikaleet. Herneet lisätään myöhemmin. Keitä 15 minuuttia.

Leikkaa 1 1/2 paketillista juustoa paloiksi. Juustot maun mukaan.

Maun mukaan valkosipulilla tai ilman ja kynsien määrä oman maun mukaan. Meillä keittoon meni 3 kynttä, kuullotetaan siskonmakkaroiden kanssa.

Puristele siskonmakkarapalleroita kuumalle, öljytylle pannulle. Murskaa sekaan valkosipulin kynnet. Ruskista. 

Paista siskonmakkarat erissä. Keittoon menee 1000 gr siskonmakkaraa. Lisää makkarat, herneet ja juustonpalat kattilaan perunoiden ja kasvisten sekaan. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto on sulanut.



Tarjoile ruisleivän tai ruissipsien kanssa. 

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

Ei kaupallista yhteistyötä kuvissa näkyvien tuotteiden tuottajien kanssa / EA.

Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!