Kattilallinen (4 litraa) juustoista siskonmakkarakeittoa valmistuu nopeasti ja maistuu pakkaspäivän ulkoilun jälkeen.
|
Tarvitaan 500 gr pakastepussi peruna-sipulisekoitusta, 2 pss kasvissuikaleita ja pussi pakasteherneitä. |
|
Kattilaan 2 litraa vettä ja 2 kasvisliemukuutiota. Kun vesi kiehuu, lisää peruna-sipuli- ja kasvissuikaleet. Herneet lisätään myöhemmin. Keitä 15 minuuttia. |
|
Leikkaa 1 1/2 paketillista juustoa paloiksi. Juustot maun mukaan. |
|
Maun mukaan valkosipulilla tai ilman ja kynsien määrä oman maun mukaan. Meillä keittoon meni 3 kynttä, kuullotetaan siskonmakkaroiden kanssa. |
|
Puristele siskonmakkarapalleroita kuumalle, öljytylle pannulle. Murskaa sekaan valkosipulin kynnet. Ruskista. |
|
Paista siskonmakkarat erissä. Keittoon menee 1000 gr siskonmakkaraa. Lisää makkarat, herneet ja juustonpalat kattilaan perunoiden ja kasvisten sekaan. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto on sulanut. |
|
Tarjoile ruisleivän tai ruissipsien kanssa. |
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä kuvissa näkyvien tuotteiden tuottajien kanssa / EA.
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Oij! Kiitos!
VastaaPoistaOle hyvä 😊 Ei muuta kuin keitto porisemaan!
Poista