Tähän voi käyttää joululta jääneitä jämiä, jos sellaisia jäi. Omista kaapeista löytyi syömättömiä gluteenittomia pipareita sekä purkki kuohukermaa. Kermoissa on nykyään kamalan pitkät parasta ennen -päivät. Tässäkin oli 11.1.2020, joten vielä se oli ihan ajokunnossa.
2 dl kuohukermaa
400g maustamatonta rahkaa
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 rkl vanilliinisokeria
150g appelsiinimarmeladia (ehkä vähempikin riittää)
1/2 pkt Semperin gluteenittomia pipareita
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita se rahkaan. Mausta kanelilla ja sokereilla. Sekoita hyvin. Lado puolet rahkasta tarjoilukulhon pohjalle. Työnnä sekaan piparit vaikka pystyasentoon ja lusikoi appelsiinimarmeladi niiden päälle ja toinen puolikas rahkasta päällimmäiseksi. Laita kelmua astian päälle ja jääkaappiin tekeytymään seuraavaksi päiväksi.
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä Semper -tuotemerkki/ Erikoiset Asiantuntijat
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!