sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Hoitajalle kumppani


Suosittu ja toivottu Maajussille morsian -formaatti laajenee tv-sarjoista tuttuun sairaalamaailmaan tosi-tv:n muodossa. Nyt etsitään Hoitajalle kumppania. Ohjelman juontajana ja esiliinana toimii psykologi ja seksuaaliterapeutti Tua Puntila, joka tarpeen tullen auttaa etsijöitä valinnoissaan.

Tua ylellisessä työhuoneessaan

Esittelyjakso on tulossa Kolmio Miinus -kanavalle, mutta esimakuun päästään jo nyt, kun haku päällä olevat hoitajat esittäytyvät tässä blogimme lukijoille.

Mikko (sinipaitainen) työn touhussa

Mikko, 35-vuotias ensihoitaja, jonka elämä on pitkälti rakentunut työn varaan. Ensihoitotilanteet painavat päälle yötä päivää, kun Mikko on omien työvuorojen lisäksi uutterasti paikannut sairastelevien kollegoiden poissaoloja. Yhtäkkiä tuntuu, että elämä on melkein ehtinyt valua ohi ja hakusessa onkin nyt ensirakastaja, jonka kanssa voisi jakaa monenlaista ensikokemusta. Tarjolla siis ehtaa ensikertaa Mikon muodossa. Toiveina olisi samankaltainen taustatarina ja ko(s)kemattomuus, koska Mikon mielestä yhteiset ensikokemukset siivittävät suhteen kestävälle pohjalle.

Tiina odottelee lääkäriä kierrokselle

Tiina, 21-vuotias vastavalmistunut sairaanhoitaja, jonka kouluttautumisen päätarkoitus on löytää kohtuullisen työuran tehnyt, vaurastunut ja elämänsä jo ankkuroinut ylilääkäri tai vastaava. Tiina arvostaa vapaata suhdetta ja toivookin, että tuleva kumppani ei pienistä ylilyönneistä tai yönylireissuista möksötä. Vapaus vahvistaa, se on Tiinan motto. Pieni lisätoive olisi, jos Tiinalla olisi mahdollista asua viikonloppuisin itsekseen, jottei parisuhde ala väljähtyä heti alkumetreillä ja jotta viikon raskaan työrupeaman jälkeen voi rauhassa huokaista ilman parisuhteen asettamia kanssakäymisen vaatimuksia.

Pomppu zoomailee purukalustoa

Pomppu, 39-vuotias röntgenhoitaja tietää mitä haluaa. Ja tällä kertaa hän etsii loppuelämäkseen rinnalleen ihmistä ilman sukupuolen asettamia rajoitteita. Ollaan yhdessä ihmisiksi ja ihmisten kesken, se on Pompun motto. Pompulla on kiva, säännöllinen päivätyö terveyskeskuksen röntgenhoitajana ja hän toivookin, että tulevalla kumppanilla olisi samanlainen avara katse ja kyky katsoa ihmisten sisimpään kuin hänelläkin. Loppujen lopuksi samaa luustoa, rustoa ja rankaa tässä ollaan itse kukin. Pomppu lupaa huolehtia tulevalle kumppanille ikäänkuin kaupan päälle loppuelämän röntgenit puoleen hintaan.

René on tiensä löytänyt

René ”Ranskis”, 29-vuotias viimeisen vuoden kätilöopiskelija. Opintojen loppumetreillä Ranskis on ymmärtänyt kenet toivoo rinnalleen. Hän kuvitteli, että opiskelu kätilöksi auttaisi suuntaamaan kiinnostuksen naispuoleen, mutta näin ei suvun murheeksi, mutta Ranskiksen omaksi onneksi sitten käynytkään. Mies tietää mitä mies haluaa ja tässä tapauksessa kivan ja rehdin mieskaverin. Mielellään itseään etsineen ja vastikään valaistuneen kohtalotoverin, jonka kanssa voi aloittaa yhteisen elämän niin sanotusti puhtaalta pediltä. ”Äidille vaan terveisiä, täällä sitä ollaan” Ranskis riemuitsee rohkeuttaan.

Mona

Mona, 53-vuotias mielenterveyshoitaja etsii sopeutuvaista kumppania ja samalla omaa identiteettiään. Ei haittaisi, vaikka potentiaalinen kumppani olisi työelämän ulkopuolella. Sopisi nimittäin alkaa toimittaa kotihengettären virkaa kolmivuorotyössä uurastavan ja väliajoilla itseään haeskelevan Monan avuksi. Tarjolla olisi rohkealle ehdokkaalle jännittävä, elämänmakuinen seikkailu ihmismielen perukoille sekä Monan työroolin että henkilökohtaisten kokemusten tarjoamana. Vain avarakatseiset ehdokkaat huomioidaan. Mutta rohkeus palkitaan, Mona lupailee.

Kumppaniehdokkaat voivat lähettää sähköpostilla lyhyen kuvauksen itsestään kuvan kera ja kertoa lyhyesti, miksi juuri hän olisi sopiva kumppani hoitajalle. Sähköpostiosoite on nymmanytte@gmail.com. Huom! Viestit vain tositarkoituksella, pilailijat keskittyköön pilailuun toisaalla.

Kuvat: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!