sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Kesän paras laktoositon ja gluteeniton mansikkakakku


Kuvan kakku liittyy tapaukseen.

Halusin nostaa postaussuositukseksi viime kesäisen mansikkakakkureseptini. Tämä Blogger on suuressa viisaudessaan muuttanut jotain systeemiä taas niin, että postaussuositukseen voi nostaa vain varsin uusia postauksia. Siinä ei ole järjen häivää. Hyvät vanhat postaukset, ajankohtaan sopivat tai muuten vaan osuvat jäävät unohduksiin. 

Niinpä Nytten ideana lisään tähän vain kuvan ja linkin siihen vanhaan postaukseen, niin sieltähän se sitten löytyy. 

Kesän paras gluteeniton ja laktoositon mansikkakakku


Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

5 kommenttia:

 1. Kiitos ohjeesta kohtahan on kesän paras mansikka-aika .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kotimaiset mansikat ovat vielä jossain muovin alla kasvatettuja ja niin ollen eivät maistuneet miltään. Ainakaan ne, jotka ostin 250g:n rasian ja maksoi 5e. Mutta kun tulee oikein avomaanmansikkaa, niin meillä syödään sitä ja tehdään mansikkakakkua aina kun on vähänkin aihetta. Pohjan suhteen meinasin oikaista niin, että ostin kaupasta jo pakkaseen muutaman gluteenittoman pohjan. Saa nähdä, onko niistä mihinkään, vai ovatko liian teollisen makuisia. Ja kokki sekä leipuri saa aina vähän soveltaa, eikös niin? Mukavaa juhannusviikkoa!

   Poista
 2. Kiitosmyös ohjeesta, aina on tullut tehtyä se peruskakkupohja,lasillinen kaikkia kolmea ainetta, mutta tuota versiota täytyy kyllä kokeilla, varmasti on hyvä pohja, juusto tekee siitä täyteläisen, aikaisemmin olen tehnyt aina heinäkuussa m.kakun, mutta nyt se on juhannuksena tupareitten mansikkakakku kun molemmat tyttäret tulee siippojensa ja lapsiensa kanssa, mutta ensin syödään hyvää ruokaa.
  Mukavaa keskikesän juhlaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Ihanalta kuulostaa. Olette ilmeisesti sitten jo muuttaneet? Mukavaa keskikesän juhlaa teillekin! Kerrankin näyttäisi tulevan lämmin juhannus. Oliko se viime vuonna kun oli juhannuksena 9 astetta lämmintä. Muistan yhden juhannuksen, kun oli oikein sateista ja tuulista ja Suomen lippukin meni yhdeksi mytyksi lipputangon nupin päälle. Oli melko hassu näky. Sain siitä kuvan, mutta se oli vielä sitä aikaa kun oli paperikuvat käytössä. Jossain tuolla albumien uumenissa sekin kuva on.

   Poista
 3. Juu jossain vaiheessa koetan saada postauksen, muutamat on arvailleetkin mihin muutimme, aikaa on mennyt järjestäessä tavarat oikeille paikoilleen, ulkona ei ole oikein voinut olla helteen takia,pieni ukkonen kävi, mutta ei paljon viilentänyt,
  jos ensiviilolla lähtis pyöräilemään ja kuvaamaan paikkoja, tänne kuului kirkonkellojen lyönti, se kiinnostaa missä kirkko on, puistot, luontopolut jne...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!