lauantai 4. tammikuuta 2020

Kurmeetason ateria



Kurmeetason ateria tulossa, arvioi Isäntä keittiöstä tulevan tuoksun perusteella, kun päiväunilta heräsi. Perjantaina 3.1.2020 aloitetulla kotkotti-linjalla jatketaan.

Broileria juustoisessa sinappikermassa kahdelle

5-6 kpl pintamaustettuja broilerin nuijia
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl sitruunamehua
1 tl valkosipulijauhetta
50 g parmesaaniraastetta

Lado broilerit uunivuokaan ja pirskottele sitruunamehu päälle. Ripottele valkosipulijauhe broilerien pinnalle. Sekoita muut aineet ja kaada seos vuokaan. Paista 175C asteessa 45-60 min astian koosta ja  nuijien määrästä riippuen. Kypsyminen kestää pienemmässä astiassa kauemmin. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Otin tämän reseptin heti talteen. Vähän aineksia ja helpolta vaikuttaa valmistaminen,

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Pistä vaan heti kokeiluun. Ainekset melkein löytyy jo kaapista. Ja aina voi vähän soveltaa ja muokata ohjetta oman suun mukaiseksi. Meillä syötiin tätä tänään viimeksi ja hyvin se upposi jälkikasvulle ja heidän puolisoilleen. Mukavaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!