torstai 28. toukokuuta 2020
Jälkkäriä juhlapöytään
Väsäsin äitienpäivän lounasvieraille (jälkikasvu puolisoineen) jälkkärin jatkojalostaen aikaisempaa ajatusta. Kuvassa on laktoositon ja gluteeniton satsi, josta riittää ainakin kymmenelle syöjälle ja syöjättärelle..
3,3 dl kuohukermaa
1 prk maustamatonta rahkaa
2 prk maustettua rahkaa (sitruuna)
2 prk maustettua tuorejuustoa (appelsiini)
Herkku valmistuu jo näistäkin aineista.
Voit lisätä vielä esim.:
0,5 l mangososetta
1 iso purkki hedelmäcocktail -säilykehedelmiä
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja sekoita siihen hyvin tuorejuustot, ettei jää paakkuja.
Sekoita rahkat joukkoon. Sitten mangosose ja lopuksi hedelmät. Sokeria voi lisätä halutessaan. Minä lisäsin 1 dl sokeria ja havaitsin sen turhaksi. Tuli liian makeaa.
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Kuvien ja tekstin kopioiminen ja tallentaminen ilman lupaa on kielletty.
Blogin ja postauksen linkkiä saa jakaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan ihanalta kuulostaa reseptisi. Vähän kuin moussen ja hedelmärahkan väliltä. Minä olen huono jälkiruuissa, enkä niitä edes juhlapäivinä tee paitsi leivon kahville jotakin hyvää. Varmasti maistui kaikille!
VastaaPoistaTämä kuulostaa herkulliselta, etenkin mangososeella höystettynä.
VastaaPoistaTäytyy testata, kun resepti on passelin kokoinenkin tuohon meidän isoon taloon.
Mukavaa loppuviikkoa!
Kiitos kommenteistanne. Kannattaa kokeilla ja vähän itsekin muokata reseptiä sillä mitä nyt mieleen juolahtaa. Hyvää alkavaa viikkoa!
VastaaPoista