keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Kaikkien aikojen jauhelihakastike



Yhteishyvän 02/2020 välissä tulleen Sesonki-lehden resepti, jonka Erikoinen Asiantuntija heti tuunasi omassa koekeittiössään. Ei paljon, mutta sen verran, että kastikkeesta tuli viiden aineksen jauhelihakastke.

Eli sipulia pitää olla, tavallista ja valkosipulia. Yksi iso sipuli ja viisi valkosipulin kynttä. Aloitetaan siis sipuleista, kuoritaan ja pilkotaan. Paistinpannu levylle kuumenemaan ja nokare voita sulamaan. No niin, tämähän onkin sitten kuudes ainesosa, jos paistamiseen käytetty voi lasketaan mukaan.

Kun voi on sulanut, lisätään sipulit ja ruskistetaan, jonka jälkeen lisätään sekaan loput ainekset alkuperäisen reseptin mukaisesti.

Meillä kastike sujahti suihin keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden sekä vihersalaatin kera. Jauhelihakastikkeen kaveriksi sopii tietysti myös spagetti tai muutkin kasvikset porkkanan lisäksi.

Voin suositella - hyvää oli ja kolmihenkinen maisteluraatimme oli samaa mieltä.







Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat ja Pixabay

Ei kaupallista yhteistyötä S-ryhmän kanssa.
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!