maanantai 13. huhtikuuta 2020

Jälkkäriä pääsiäiseksi joulun jämistä


Jääkapissa on poltellut joulusta saakka käyttämättä jäänyt appelsiinituorejuusto, jonka parasta ennen -päiväys alkoi olla jo niin sanotusti näillä näppäimillä.

Hyödynsin sen sitten pääsiäisen aikaan tähän rahkajälkiruokaan, joka syntyi seuraavista aineksista. Kaikki  tuotteet ovat laktoosittomia. Ei kaupallista yhteistyötä.

200g Valion Viola appelsiinituorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
1 prk ananaspaloja mehussa

Vatkasin kerman vaahdoksi ja tuorejuuston sekä rahkan kermavaahdon sekaan. Sekoitin joukkoon purkillisen ananaspaloja. Siinä se. Lisättyä sokeria ei tarvita. Ananaspalojen sijaan käy hyvin myös appelsiinin tai mandariinin palat. Ananaspaloja nyt vaan sattui olemaan kaapissa. Hyvin se olisi maistunut ilman ananaspalojakin.

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat ja valio.fi.
Kuvien ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!