sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Superherkkua Italiasta


Meillä tehtiin tänään Glorian Ruoka&Viini-lehden reseptillä broileriherkkua. Nopea ja helppo valmistaa ja tuntui maistuvan. Reilusti saa käyttää valkosipulia, kapriksia ja muita makua antavia aineita. Meillä ei saanut laittaa sieniä, mutta hyvin tämä upposi ilman niitäkin. Riisiä ”kylkeen”.

Myös jälkiruokaresepti löytyi samasta lehdestä. Kurpitsa tuntui tässä vähän mauttomalta, kun olin omeniin tottunut aikaisemmissa vastaavanlaisissa paistoksissa. Mutta makua tuli tuosta itse tehdystä karpalokastikkeesta ja vaniljajäätelöstä. Pähkinöiden tilalla käytin valmista mantelirouhetta.



Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat/Glorian Ruoka&Viini -lehti
Ei kaupallista yhteistyötä yllä mainitun julkaisun ja Erikoisten Asiantuntijoiden välillä.
Kuvien ja tekstin luvaton kopiointi on kielletty.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!