tag:blogger.com,1999:blog-7965528559601420125.post4768242029915691606..comments2024-02-17T17:48:58.305+02:00Comments on Erikoiset Asiantuntijat: Tosiblogisarjamme sairauksista ja niiden toteamisesta jatkuu. Tässä jaksossa pisteet Tri Kummalle.Erikoiset Asiantuntijathttp://www.blogger.com/profile/08156272660224491910noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7965528559601420125.post-61964700003430098492020-12-01T20:22:54.988+02:002020-12-01T20:22:54.988+02:00Kiitos kommentistasi. Hoitamattomaan keliakiaan vo...Kiitos kommentistasi. Hoitamattomaan keliakiaan voi periaatteessa kuollakin. Eteläisemmässä Euroopass aon jo pitkään ollut käytössä uusien standardien mukainen merkintätapa ruokalistoissa: pieni g-kirjain, jos ruoka SISÄLTÄÄ gluteenia. Suomessahan merkitään vielä sillä isolla G:llä, jos ruoka on gluteenitonta. Varmaan on vaikea kääntää "kulttuuri" yhtkkiä toisin päin. Onhan se toki onnistunut muuallakin.Erikoiset Asiantuntijathttps://www.blogger.com/profile/08156272660224491910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965528559601420125.post-54222610942958941832020-12-01T12:02:22.239+02:002020-12-01T12:02:22.239+02:00Puolisollanikin on gluteeniton ruokavalio, joten s...Puolisollanikin on gluteeniton ruokavalio, joten sitä kautta tämä asia on tullut tutuksi. Onneksi nykyään on olemassa paljon gluteenittomia ruokia, ravintoloita ja leipomoita. Välillä matkustaessa olemme olleet hieman kiperissä tilanteissa kun sopivaa ruokaa on ollut vaikeampi löytää. Koska kuten mainitsit keliakia on vakava sairaus joten pienetkin määrät gluteenia voivat olla jo haitallisia. Satuhttps://www.hannanherkut.com/tuotteetnoreply@blogger.com